Bettan, jag ber om ursäkt!

Startade min blog igår med vad jag trodde ett unikt namn, men det finns redan en blog som heter Bettans betraktelser vilket jag upptäckte nu när jag skulle googla ”min blog”. Osmart av mig, skulle ju googlat före. Kära vänner, ge mig namnförslag för jag orkar inte värka fram ett nytt. Och du Bettan, jag skall försöka byta! Tillägg: alla kära Bettor! Vi är inte bara två utan flera som valt Bettans betraktelser som blognamn! Kan ju bli riktigt roligt det här med tanke på våra helt olika inriktningar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s